Kennis & Ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring, pér persoon, kunnen wij met recht zeggen dat wij een flinke portie kennis in huis hebben en wij elkaar binnen ons team perfect aanvullen. Een ieder van ons brengt zijn eigen specialisme aan tafel wat leidt tot een synergie en vervolgens zal resulteren in een succesvolle oplevering van ons eindproduct.

Werkwijze

Wij werken middels SCRUM en AGILE methodes om de werkzaamheden zo vloeiend als mogelijk in elkaar te laten overlopen en de maximale focus te behouden. Bijkomend voordeel is dat realtime inzicht in de lopende processen zonder moeite te verkrijgen is en er op ieder moment, indien nodig, bijgestuurd kan worden. Binnen het project heeft een ieder van ons zijn eigen kerntaken en subtaken zodat wij niet alleen onze eigen werkzaamheden tot een maximaal rendement voltooien, maar ook onze directe collega’s bijstaan.

Missie & Doelstelling

Voor wij aan de slag gaan maken wij een plan van aanpak waar alle details, werkwijze, mogelijkheden en beperkingen in staan vermeld. Op deze manier is het voor ons helder wat wij van elkaar kunnen verwachten en wat de doelstellingen zijn. Vaker wel dan niet werken wij met sprints binnen de Scrum methodiek en worden de doelstellingen als milestones weergeven, gemonitord en zo nodig bijgewerkt in overleg.

Mogelijkheden & Realisatie

Alvorens wij ons vastbijten in een project vinden wij het van cruciaal belang om alle (on)mogelijkheden helder in kaart gebracht te hebben. Tijdens een kick-off meeting bij ons op kantoor bespreken we alle wensen en eisen en verwerken wij dit in het plan van aanpak. Binnen dit document bakenen wij ook alle mogelijke risico’s af om zodoende een realistisch beeld te schetsen omtrent de mogelijkheden en realisatie, de (voor-)oplevering en andere randzaken zoals een staging-omgeving.

Eerlijkheidshalve gebied ons te zeggen dat deze kick-off meetings vaak gepaard gaan met een onwijs leuk bedrijfsuitje en diner om zodoende het project op een juiste wijze te lanceren!

Het Team / de Specialisten

Ons team bestaat uit professionals. Wij bieden onze ervaring en talent aan binnen ieder segment van het project en komen zo tot een perfecte totaaloplossing. Van designers tot aan ontwikkelaars en van project managers tot aan de schoonmaker; ieder verstaat zijn vak en het is onze uitdaging om voor ieder project het maximale uit onszelf en uit ons als team te halen. Dit is een uitdaging die wij iedere keer weer met veel plezier aan gaan!